Echte waarde uit uw data halen.
Wij zijn InData42.​

Synergie tussen data, techniek en mensen.

Bij InData geloven we dat succes ligt in de synergie tussen data, geavanceerde technologieën en de juiste mensen. Het zijn deze drie ingrediënten die bedrijven in staat stellen om op succesvolle wijze een datagedreven aanpak te implementeren.

 

We houden van uitdagingen. Onze passie ligt in het combineren van zakelijk inzicht, topmensen en eersteklas technologie om digitale oplossingen te creëren die onze klanten succesvol maken.

Wat wij doen
Als een unieke samenstelling van Business en Data-experts, zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan en een significante bijdrage te leveren aan het succes van jouw organisatie. Of je nu een datagedreven strategie nodig hebt, ondersteuning bij de implementatie of een volledig nieuwe technologische oplossing, wij zijn er om je de best mogelijke oplossing te bieden.

Onze strategie? We denken ‘outside the box’. Wij combineren verschillende invalshoeken zoals strategie, data, waarde en technologie. Wij opereren op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wij zorgen ervoor dat de implementatie soepel verloopt en dat er voldoende draagvlak voor de nieuwe oplossing is binnen jouw organisatie.

Onze mensen
Ons geloof is dat de innovatie van onze klanten begint bij onze medewerkers. Onze nieuwsgierigheid naar de drijfveren van jouw organisatie is net zo belangrijk als onze technologische expertise. Dit stelt ons in staat om succesvolle digitale innovaties te realiseren.

Wij streven ernaar om onze medewerkers continu te laten groeien, zodat jouw organisatie kan blijven groeien. Samen werken we gepassioneerd aan de toekomst van morgen.

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden – klantgerichtheid, betrouwbaarheid, innovatie, transparantie en ethiek – vormen de basis van ons dagelijks handelen. Het zijn deze waarden die ons begeleiden in onze interacties met klanten en de manier waarop we onze diensten leveren.

Klantgerichtheid
We zijn geen technologiebedrijf dat technologie om de technologie pusht. Ons uiteindelijke doel is om diensten en oplossingen te creëren die waarde toevoegen aan jouw bedrijfsprocessen.

Betrouwbaarheid
Wij leveren consequent hoogwaardige diensten en oplossingen waar je op kunt bouwen.

Innovatie
We blijven voorop lopen bij technologische vooruitgang en streven voortdurend naar vernieuwing.

Transparantie
We leggen helder uit hoe onze technologie werkt, zijn eerlijk over beperkingen en potentiële toepassingen, met name in het domein van AI waar vaak onzekerheid en wantrouwen heerst.

Ethiek
We volgen strikte ethische richtlijnen bij het gebruik van data en AI, met bijzondere aandacht voor privacy, toestemming en eerlijk gebruik.

Neem contact met me op

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan een sparringspartner? Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Neem contact met me op