InData Platforms

InData Platforms

Jouw Dataplatform: De Turbo voor Je Besluitvorming
Ons dataplatform stuurt je organisatie aan. Het verzamelt, structureert, actualiseert en beveiligt alle gegevens in je organisatie. Deze hub van informatie is niet zomaar een opslagplaats; het is een actieve motor voor jouw succes, met realtime data visualisaties en geavanceerde data producten. Het is het technisch fundament dat je in staat stelt om beslissingen te nemen – beter, sneller en vaker.

Neem de controle met je data
Als organisatie ben je aan het stuur. Je voert de juiste discussies, op het juiste moment, op het juiste niveau. Indien nodig stuur je bij om doelstellingen te realiseren. Daarvoor is er stuurinformatie nodig, waarin de KPI’s worden getoond. Dit dataplatform helpt je om de benodigde stuurinformatie op het juiste moment aan de juiste mensen te tonen. Zo neem je beslissingen op basis van data en bereik je je organisatiedoelstellingen. Er is maar één versie van de waarheid, voor iedereen in de organisatie.

Een krachtig dataplatform: jouw moderne data stack
Data platforms zijn geëvolueerd van functionele tools tot kerncomponenten van succesvolle organisaties. Ze zijn niet langer een “nice-to-have”, maar een noodzaak. Ons dataplatform is jouw centrale repository en verwerkingscentrum voor alle gegevens van je organisatie. Het verzamelt, reinigt, transformeert en past data toe om waardevolle bedrijfsinzichten te genereren.

De bouw van een dataplatform is als het bouwen van een krachtige motor; er is geen standaard blauwdruk, maar bepaalde kernelementen zijn essentieel. Data opslag en verwerking, data inname, data transformatie en modellering, semantische laag, data observability en data discovery vormen samen een krachtige, veelzijdige en veerkrachtige motor voor je data management.

Of je nu deel uitmaakt van een 5000-koppig e-commercebedrijf of een 200-koppige startup in de FinTech-sector, de basis van een dataplatform blijft hetzelfde. Ons dataplatform stelt je in staat om data gedreven beslissingen te nemen en je organisatiedoelstellingen te bereiken, ongeacht de grootte van je bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden van een moderne data stack
Van het in kaart brengen van je gegevens en het verwerken ervan tot het leveren van actiegerichte inzichten, het dataplatform is jouw sleutel tot datagestuurd succes. Daarom is het niet langer voldoende om een data catalogus te hebben. Je hebt data discovery nodig.

Data discovery is jouw slimme navigatiesysteem, dat voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste inzichten en informatie. Het geeft je realtime inzicht in de gezondheid van je gegevens, ondersteunt de governance en optimalisatie van je datameer of -warehouse, en maakt een hoge mate van betrouwbaarheid mogelijk over je gehele data-infrastructuur. Ontdek de kracht van jouw data met ons dataplatform.

Andere diensten van InData42

InData Governance

Versnellen van doelen door waardevolle inzichten
Meer informatie »

InData Visualisatie

Betere beslissingen nemen met datavisualisatie
Meer informatie »

InData Analytics

De kracht van AI toegankelijk maken
Meer informatie »

Neem contact met me op

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan een sparringspartner? Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Neem contact met me op