Webinar

Wandel met Ons Door de Revolutionaire Wereld van Microsoft Fabric

Wat is Microsoft Fabric? Microsoft Fabric is een geavanceerd en geïntegreerd systeem dat de kracht van diverse technologische componenten bundelt om bedrijven te helpen transformeren. Hier zijn de kerncomponenten uitgelicht:

 • Data Engineering: Dit onderdeel legt de basis voor de dataverwerking, stelt organisaties in staat om grote hoeveelheden gegevens efficiënt te verzamelen en te structureren.
 • Data Factory: Een dienst voor het orkestreren van data-integratietaken. Hiermee kunnen bedrijven gegevens eenvoudig extraheren, transformeren en laden (ETL) vanuit diverse
  bronnen.
 • Data Science: Hiermee kunnen organisaties geavanceerde analytische modellen bouwen,
  trainen en implementeren, wat leidt tot meer inzicht en betere besluitvorming.
 • Data Warehouse: Biedt een centrale opslagplaats voor gegevens, waardoor geavanceerde rapportages en analyses mogelijk zijn.
 • Realtime Analytics: Hiermee kunnen bedrijven data in realtime monitoren en analyseren, waardoor directe acties en beslissingen mogelijk zijn.
 • Power BI: Een visualisatietool waarmee bedrijven dashboards en rapporten kunnen maken om data inzichtelijk te presenteren.

 

Waarom is Microsoft Fabric een Game Changer? Microsoft Fabric overstijgt de traditionele systemen. Het biedt bedrijven de kans om hun processen opnieuw uit te vinden, wat resulteert in snellere besluitvorming, geoptimaliseerde workflows en een toename in productiviteit.

Waarom zou u een Live Walk Through niet willen missen?

 • Visuele Ervaring: Zien is geloven. Ervaar live hoe Microsoft Fabric eruit ziet en wat het kan betekenen voor uw bedrijf.
 • Vraag het de Experts: Dit is uw kans om die brandende vragen te stellen. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
 • Kort en Krachtig: Wij waarderen uw tijd. In slechts 45 minuten nemen we u mee op een informatieve en boeiende reis door de wereld van Microsoft Fabric.
logo-microsoft-white

29 november 2023

09:45 - 10:30 CET

Days
Hours
Minutes

Meld u nu aan!
Bent u klaar voor deze 45 minuten durende wandeling door de toekomst van de technologie? Klik hier om u aan te melden voor onze Microsoft Fabric Live Walk Through. Ervaar de toekomst, vandaag.

Aanmelden Webinar Microsoft

Agenda

Introductie
Wat is Microsoft Fabric en waarom is het belangrijk?

Diepgaande Blik op de Componenten
Een gedetailleerd overzicht van elk onderdeel en de functies ervan.

Live Demo
Zie Microsoft Fabric in actie.

Vraag en Antwoord Sessie
Uw gelegenheid om vragen te stellen aan de experts.

Doel

Ons hoofddoel is om lead architecten, data managers en key users te laten zien en ervaren wat Microsoft Fabric precies inhoudt. Wij willen dat u deze sessie verlaat met een helder beeld van hoe deze technologie de toekomst van uw bedrijf kan vormgeven.

Sprekers

FOUAD ALLABARI

Managing Director
InData42